Expo Houten

EBLO SEATING toont nieuwe generatie ISRI chauffeursstoelen op BusVision

EBLO SEATING b.v. de officiële importeur van ISRINGHAUSEN zal de nieuwe generatie ISRI chauffeursstoelen tonen met als primeur het model 6860/885 NTS2-E. Deze stoel heeft een uitgebreid memory systeem dat kan worden ingesteld voor een onbeperkt aantal chauffeurs. Op de ISRI E-Card® worden de benodigde en juiste stoelinstellingen van de chauffeur vastgelegd. Zodra deze plaatsneemt en de stoel activeert, stelt deze zich binnen enkele tellen volledig automatisch in.

Doordat er vaak geen tijd, of genoeg kennis aanwezig is om de stoel juist af te stellen ontstaan er op den duur diverse klachten. Bij langdurig zitten zijn juiste stoelinstelling dan ook cruciaal.

Op de stand zijn diverse stoelen uit te proberen en tevens wordt er getoond hoe een betere en actievere zithouding kan worden aangenomen. Het zogenoemde “nieuwe zitten”. EBLO geeft ook diverse dynamische zitinstructies op locatie, op deze manier worden de bestuurders actief getraind in de juiste houding en stoelinstellingen.

eblo

Meer nieuws

‘Op basis van reizigersstromen zijn concessies beter in te delen’

Reizigersstromen beperken zich niet tot één vervoerder, één concessiegebied of zelfs één modaliteit. Bij het verbeteren van het openbaar vervoer moet dus gekeken worden naar de hele reis van A naar B. Inzicht in reizigersstromen via OV-chipkaartdata kan dan helpen om de juiste analyses te maken. Bovendien kunnen overheden met die data toetsen of het… Lees verder ›

‘Goed OV-beleid vereist kennis over reizigersstromen’

Duizenden mensen staan elke dag in de file op de snelweg, terwijl er ook een spoorlijn ligt op hetzelfde traject. Waarom mensen er toch voor kiezen om in de auto te stappen is onduidelijk. Een antwoord kan op die vraag gegeven worden door meer data te delen, niet alleen door vervoerders onderling maar ook met… Lees verder ›

Bushalte 2.0 combineert OV met logistieke proces

In de huidige samenleving voldoen de bestaande bushaltes eigenlijk niet meer aan de norm. Om meer waarde toe te voegen aan het OV, moeten ook bushaltes aantrekkelijker gemaakt worden door hier meer diensten en services aan toe te voegen. Mick Walvisch, de oprichter van EVAnet, presenteert daarom dit jaar op BusVision zijn Bushalte 2.0/Nano Hub…. Lees verder ›